Ayurvedikus könyvkiadó

AyurPress könyvek

2015-ben alapított könyvkiadónk, az AyurPress Kiadó ayurvedikus és jóga tematikában ad ki színvonalas nemzetközi sikerkönyveket magyar fordításban. Külön kiadói webshopunkon komoly állandó és alkalmi kedvezményekkel kínáljuk könyveinket, valamint folyamatban van egy ayurvedikus kozmetikai termékeket forgalmazó részleg kialakítása is.

Kiadónk számára az ayurvedikus témájú könyvek kiadása nem egyszerűen egy üzlet – annak tudnánk éppen jobbat is… Fontos azonbaabn számunkra, hogy az általunk kiadott könyvek célba is érjenek: nem karácsonyi ajándékot szeretnénk gyártani a könyvespolcok hátsó régióinak, hanem hasznos könyveket értő, érdeklődő olvasóközönségnek. Ezért igen fontos számunkra, hogy kiadványaink olyanokhoz jussanak el, akik érdeklődnek az Ayurveda és az ahhoz szorosan vagy lazán kapcsolódó ismeretek iránt.

Egyúttal azt is fontosnak tartjuk, hogy a könyvkiadás haszna - rajtunk kívül is - azoknál csapódjon le, akik mindennapi tevékenységükkel így vagy úgy hasonló területeken dolgoznak. Könyveinket viszonylag kisebb példányszámban készítjük el, és döntően saját értékesítő partnerekkel dolgozunk együtt: jógaoktatókkal, jóga- és életmódközpontokkal, orvosokkal, bioboltokkal, természetgyógyászokkal, masszőrökkel. 

Tekintse meg webshopunkat és kiadónk aktuális könyvajánlatait!